Artikler » Strafbar træfældning   Registrer     
Interessante Links
  

Dyrt at fælde træer ulovligt!

Amtsavisen oplyser i artikel fra 15. Marts 2013 at 9 træer er fældet ulovligt langs stien ved Arresø på Sandets område – formentlig for at få skaffet et bedre udsyn til søen. Men uanset de gode hensigter, så er det altså ikke tilladt at fælde naboens træer, hvad enten naboen hedder ”Jensen” eller Staten!

Naturstyrelsen har meldt sagen til politiet og den kører nu sin gang.

Ifølge Amtsavisen, udtaler specialkonsulent i Naturstyrelsen Jan Kidholm Christensen at denne form for selvtægt nok vil betyde både bøde og krav om retablering. Han har kendskab til at der tidligere er givet bøder i størrelsen 50.000,- til 100.000,- kroner! Det bedste råd han i øvrigt kan give til grundejere som generes af Statens træer ved søbredden – er at tage kontakt til Naturstyrelsen. ”Vi er faktisk ofte til at tale med!”, siger Jan Kidholm Christensen.

Lad derfor endelig være med at tro, at blot fordi der nu er fældet træer langs søen – så er der givet frit slag for alle, til at gøre det samme! Der skal indhentes tilladelse i hvert enkelt tilfælde! Ellers kan det blive en ubehagelig og meget dyr fornøjelse.

 7. august 2020  Copyright 2010 af Grundejerforeningen på Sandet   |  Om beskyttelse af private oplysninger  |  Vilkår for anvendelse
Trova tutti i nostri vestiti da sposa corti nella categoria