Artikler » Vejene i vores sommerhusområder er igen i spil        
Grundejerforeninger
  
Links
  
Arbejdsgrupper
    
Vejene i vores sommerhusområder er igen i spil


Som bekendt overførte Byrådet i 2008 de private fællesveje i vores sommerhusområder til administration efter privatvejslovens landregler. Siden har administrationen arbejdet ihærdigt på igen at få dem overført til byreglerne. Sagen blev nyligt behandlet i Teknisk Udvalg, og Flemming Denker sendte følgende besked til udvalgets medlemmer:

” Kære Medlem af TU i Gribskov Kommune.

Landliggersammenslutningen Gribskov Vest har set, at spørgsmålet om status for veje i sommerhusområder på ny er sat på dagsordenen i Teknisk Udvalg og skal derfor kort redegøre for baggrunden for, at private fællesveje i sommerhusområderne i den tidligere Helsinge Kommune skal høre under landreglerne i privatvejsloven.

Grunden til dette indlæg er, at administrationens oplæg ikke synes dækkende for de grunde, der i 2008 fik Byrådet til at tilbageføre sommerhusområdet i den tidligere Helsinge Kommune til landreglerne. Disse grunde er fortsat gældende.
Det er endvidere uden enhver tvivl, at Byrådets beslutning omfattede hele sommerhusområdet i den tidligere Helsinge Kommune og at administrationens beslutning ved annonceringen om kun at lade Byrådets beslutning omfatte en del af vejene er uforståelig.
Administrationens manglende efterlevelse af Byrådets beslutning fra 2008 har medført store problemer i forbindelse med administrationen af vejene i sommerhusområdet i den tidligere Helsinge kommune.

Med venlig hilsen

Flemming Denker
Formand

Det medsendte indlæg kan læses her nedenunder

    
Dokumenter
 TitelÆndret datoStørrelse 
Kort indlæg om veje i sommerhusområder september 201217-09-201290,41 KBHent
    
 
 21. september 2020  Copyright 2009 Landliggersammenslutningen - Gribskov Vest   |  Om beskyttelse af private oplysninger  |  Vilkår for anvendelse
Trova tutti i nostri vestiti da sposa corti nella categoria