Information » Sandpapiret >>> » Sandpapiret   Registrer     
Interessante Links
  

Sandpapiret 
- foreningens medlemsblad

med informationer og nyheder
direkte hjem med posten 
4 gange om året

 

Som medlem af Grundejerforeningen på Sandet modtager du 4 gange om året foreningens blad, der sendes til medlemmernes privatadresser. Bladet der snart har eksisteret i 50 år - er den primære kontakt til medlemmerne.

Bladet bringer nyt om de mange aspekter ved at være grundejer på Sandet: Fra de dejlige, rekreative informationer om dyr, planteliv og den skønne natur til de mere administrative rettigheder og pligter, der er med til at fastholde Sandet som et specielt og unikt fritidshusområde i Nordsjælland.

I bladet finder du informationer og artikler om fx. naturobservationer, vejer og stier, praktiske forhold omkring beskæring, åben ild, brændeovne, kloakering og alt muligt andet. Men også samarbejdet og kontakten til de offentlige myndigheder - især Gribskov Kommune - fylder meget i foreningens arbejde i disse tider, hvor flere og flere pligter overgår til de private grundejere. Foreningen har også spillet en væsentlig rolle i udarbejdelsen af den nugældende lokalplan for Sandet >

Bladets økonomi baserer sig i al væsentlighed på annonceindtægter fra de lokale forretninger og leverandører til fritidshusområdet. Annoncørerne støtter foreningen, hvis vi til gengæld bruger dem, når vi handler og har brug for modernisering og vedligeholdelse af vores ejendomme og grunde. Annoncørerne har derfor også et stort lokalkendskab til alle os på Sandet!

Sandpapiret er eksklusivt for medlemmerne - og findes ikke gengivet på hjemmesiden. 

Medlemmerne kan iøvrigt få tilsendt bladet elektronisk, når det udkommer. Det kræver blot registrering med opgivelse af e-mail adresse. 
Læs mere her >

 

 11. juli 2020  Copyright 2010 af Grundejerforeningen på Sandet   |  Om beskyttelse af private oplysninger  |  Vilkår for anvendelse
Trova tutti i nostri vestiti da sposa corti nella categoria