Start   Registrer     
Interessante Links
  
 

Velkommen til Grundejerforeningen på Sandets hjemmeside, hvor vi informerer om livet og aktiviteterne i vores dejlige fritidshusområde.

Grundejerforeningen hører, med sine ca. 500 medlemmer, til en af de største i Gribskov Kommune.

Grundejerforeningens arbejde er mangesidigt – og vigtigt - for at vi kan sikre både det rekreative, det naturlige, det sociale og det økonomiske aspekt – for blot at nævne nogle generelle overskrifter. Lidt mere jordnært kan i flæng nævnes arbejdet med stier, udsigtstårne, grusveje, hastighed, kloakering, bådpladser, samarbejdet med Gribskov Kommune, Landliggersammenslutningen, andre grundejerforeninger, miljøspørgsmål, afvanding og grøfter, godt naboskab, offentlige skatter og afgifter, fælles aktiviteter (naturvandring, nattergaletur osv.).

           

Vi informerer om alle sager, projekter, aktiviteter og møder både gennem denne hjemmeside, og i særdeleshed gennem vores medlemsblad SANDPAPIRET. Sandpapiret udkommer 4 gange om året og sendes til alle grundejermedlemmernes hjemmeadresser.

Grundejerforeningen havde sit 50 års jubilæum i 2010. Du kan læse om foreningens første 50 årige historie ”Hvornår var det nu, det var?” på denne hjemmeside under INFORMATION/Historie>.

Og igen: Har du fritidshus på Sandet – og er du endnu ikke medlem, så kontakt os (Se under KONTAKT, hvor du bl.a. kan sende os en e-mail).

Det betaler sig mere end du tror…

Venlig hilsen og på gensyn i Grundejerforeningen på Sandet! 

    
 8. juli 2020  Copyright 2010 af Grundejerforeningen på Sandet   |  Om beskyttelse af private oplysninger  |  Vilkår for anvendelse
Trova tutti i nostri vestiti da sposa corti nella categoria